APK DRUTEN...een APK voor een eerlijke prijs

 

Bij 'Dè transparante garage", automobiel jansen, kunt u met uw auto terecht voor een eerlijke APK, daar hoort ook een eerlijke prijs bij:

De tarieven die wij in rekening brengen zijn:

APK keuring  benzine:  € 39,95 (Incl. BTW) All-in

APK keuring  diesel:     € 59,95 (Incl. BTW) All-in

 

Lees op de pagina van het RDW alles over de APK: https://www.rdw.nl/Particulier/Paginas/APK.aspx.

 

Voorkom (onnodig) dure reparaties met jaarlijks onderhoud!

 

Bij onderhoud kunt u rekenen op de 8 transparante zekerheden, waaronder vooraf advies en prijsopgave bij onderhoud, APK en reparatie en 24 maanden garantie op onderhoud en arbeid op niet slijtende delen. Reparaties en onderhoud worden uitgevoerd volgens fabrieksopgave. Voor jonge auto’s betekent dit behoud van fabrieksgarantie.

 

APK in combinatie met grote beurt?

Dat betekent APK-keuring GRATIS. U betaalt dan alleen de afmeldkosten van € 5,08 en viergasmeting van € 14,45. Bij dieselmotoren de afmeldkosten en de kosten voor de roetmeting van € 37,57.

 

Online afspraak maken

Uiteraard mag u ons bellen voor een afspraak, maar nog makkelijker: plan direct  online een afspraak. Wilt u gebruik maken van de GRATIS leenfiets? Vergeet deze dan niet te reserveren! Liever een auto? Reserveer deze dan voor € 25,-.

 

Budgetbeurt

Is uw auto op leeftijd of zijn er reparaties die voorrang hebben of komt het financieel niet uit op dit moment? Dan kan budget onderhoud de juiste keuze zijn. Beter wel, dan geen onderhoud. Laat u onderhoud versloffen dan krijgt u in de meeste gevallen duurdere reparaties om uw oren! Met een richtprijs van 160 euro bent u verzekerd van een goede basis.