ALLE APPARATUUR IN EIGEN HUIS!

Kiest u voor de transparante garage, dan kiest u naast de transparante zekerheidsprincipes, voor een veelzijdig gecertificeerd bedrijf met

een uitgebreid scala aan eigen apparatuur. Zo kunnen wij  met de allernieuwste uitleesapparatuur storingen aan nagenoeg alle (hoogste dekkingsgraad) auto’s uitlezen en verhelpen. Een hybride auto? Wij zijn er voor gecertificeerd. Airco-onderhoud? Al meer dan 10 jaar gediplomeerd! Balanceren of uitlijnen? Alle gereedschappen in eigen huis!

1. Apparaat om

remvloeistof

te verversen

 

2. Remmentestbank

 

1 + 2. Het behoeft geen uitleg dat remblokken en remschijven van een auto in uitstekende conditie moeten zijn voor een optimale veiligheid. Maar ook remvloeistof veroudert, waardoor de kwaliteit achteruit gaat en u minder snel stilstaat. Oude vloeistof eruit, nieuwe erin, ontluchten en u kunt weer vol gas. Twijfel over de capaciteiten van uw remmen? Wij testen het op onze remmentestbank.

3. Goede apparatuur is één ding, maar interpretatie van de uitkomst minstens zo belangrijk. Dè transparante garage heeft meer dan 20 jaar ervaring in het stellen van diagnoses. De gerenommeerde Bosch-apparatuur met scope, heeft een dekkingsgraad van 95% en geeft ons de oplossingsrichting. De kennis van de monteurs de juiste conclusie en oplossing van het probleem.

3. Bosch Diagnoseapparatuur

4. Banden de- en monteerapparaat

 en balanceerapparaat

 

4. Met dit apparaat monteren en demonteren wij banden, ook runflatbanden. U kunt bij ons terecht voor wielenwissels (goedkoper, omdat je band compleet met velg wisselt) en bandenwissels (dan haal je de banden van de velg af, wat uiteraard meer tijd vergt). Op donderdagen zijn banden- en wielenwissels extra voordelig. En niet alleen voor de wissels kunt u bij ons terecht: ook voordelige banden bestelt u gewoon bij uw transparante garage! Een trillend stuur? Meestal duidt dit op onbalans, onbalans van de band-wielcombinatie. Balanceren is de oplossing en zorgt dat u weer prettig en veilig kunt rijden en zorgt voor minder slijtage van de banden en dus minder kosten. Dè transparante garage balanceert uw banden standaard bij iedere bandenmontage.

 

5. Slijten uw banden aan een bepaalde kant harder en dus niet gelijkmatig, dan mag uw auto aan dit bandenuitlijnapparaat. Het uitlijnrapport krijgt u uiteraard mee naar huis, wel zo transparant.

 

5. Uitlijnapparatuur

/ banden uitlijnen

 

6. Door jarenlange ervaring, opleiding en certificering is dè transparante garage het adres voor de meest uiteenlopende airco zaken, zoals reiniging, afvullen, onderhoud, lektest, diagnose, reparatie en inbouw.

 

6. Airco-apparatuur

 

7. U heeft het vast ook eens meegemaakt, een auto voor u die enorme wolken uitlaatgassen produceert. Geen pretje! Een hoge roetuitstoot duidt op inwendige vervuiling. Vervuiling die een optimale verbranding verhindert en zorgt dat de motor niet meer optimaal loopt. Dit heeft invloed op prestaties, brandstofverbruik en dus op de uitlaatgassen. Een roetmeting is voor diesels verplicht bij een APK. Automobiel Jansen is gecertificeerd APK keuringsstation voor benzine- en dieselauto’s.

7. Emissiekit voor benzine- en

dieselvoertuigen

 

 

8. Last van een schokkende, ‘bokkerige’ auto? Door vervuiling van de automaatolie raken oliekanalen verstopt en lamellen vervuilt, met onprettig rijgedrag tot gevolg. Ongemerkt wordt uw automaat trager en schakelovergangen gaan bokkerig. Het VOLLEDIG verversen van de automaatbakolie (incl. leidingen en koppelomvormer) is alleen mogelijk met dit speciale apparaat. Voorkom dat u duizenden euro’s moet spenderen voor het vervangen of reviseren van uw automaat en ververs de olie en spoel de bak (meestal om de 60.000 of 120.000 km.). Meer info: klik hier.

 

8. Automaatrijders opgelet!

 

Welkom in onze werkplaats!