Voor al uw winterbanden, zomerbanden en vierseizoenenbanden

verkoop - montage - opslag - uitlijnen - balanceren - velgen

 

Verkoop en montage

U kunt bij ons terecht voor wielenwissels (goedkoper, omdat je band compleet met velg wisselt) en bandenwissels (dan haal je de banden van de velg af, wat uiteraard meer tijd vergt). Op donderdagen zijn banden- en wielenwissels extra voordelig. En niet alleen voor de wissels kunt u bij ons terecht: ook voordelige banden bestelt u gewoon bij uw transparante garage!

 

Opslag

Geen gesjouw, vieze handen en rugklachten of geen ruimte thuis om uw winter- of zomerbanden op te slaan, ook daarvoor heeft dè transparante garage de oplossing. Voor 40 euro per jaar mogen ze bij ons logeren. En brengt u ze voor de eerste keer? Dan hebben wij een introductieaanbieding..vraag ernaar!

 

Uitlijnen

Stuur scheef in rechtuit stand? Auto gaat  links- of rechtsaf bij het loslaten van het stuur tijdens flink accelereren of remmen op een vlakke weg? Weinig grip, gecupte of schuin versleten banden? Stoeprand geraakt of een stuurdeel laten vervangen? Grote kans dat uw auto uitgelijnd dient te worden! Wij beschikken over zeer nauwkeurige, moderne uitlijnapparatuur en lijnen uw auto vierkant uit. Niet alleen de sporing maar ook de camber en caster krijgen onze aandacht. En de uitleg en het uitlijnrapport krijgt u uiteraard mee naar huis, wel zo transparant!

 

Balanceren

Een trillend stuur bij een bepaalde snelheid? Meestal duidt dit op onbalans in de band/wiel combinatie, oftewel onbalans. Balanceren is de oplossing en zorgt dat u weer prettig en comfortabel kunt  rijden. 'Dè transparante garage' balanceert uw banden standaard bij iedere bandenwissel- of montage.

 

Velgen

Uiteraard kunnen wij u ook helpen aan velgen tegen een

scherpe prijs. Kom langs en wij zoeken samen een geschikte

set uit!