Door jarenlange ervaring, opleiding en certificering, het adres voor uw airco!

airco reinigen - airco afvullen - airco lektest - airco inbouw - airco onderhoud - airco diagnose - airco reparatie

 

Een airco moet in de zomer vooral ‘cool’ zijn, maar wist u dat een goedwerkende airco ook in de winter handig is omdat u daarmee snel uw auto ontwasemt? Wat veel mensen ook niet weten is dat een aircosysteem jaarlijks zo’n 5 tot 10% van het koudemiddel verliest. Vaak komt men pas in actie als de airco helemaal niet meer functioneert.

 

Muffe geur? Keelpijn? Heeft u al aan uw jaarlijkse aircoreiniging gedacht?

Naast het opnieuw afvullen met koudemiddel (wat om de 3 jaar dient te gebeuren, kosten € 75,-) is het jaarlijks reinigen van het systeem een ondergeschoven kindje. Vreemd! Gemiddeld zitten we bijna een half uur per dag in de auto.  Een schoon en fris klimaat in de auto is daarom uiterst belangrijk! Een slecht functionerende airco veroorzaakt een muffe geur en mogelijk allergische reacties, zoals verkoudheid, keelpijn, een grieperig gevoel, geïrriteerde luchtwegen en tranende ogen. Kleine kinderen zijn hier sneller vatbaar voor. Astma? U kunt verergering van klachten ondervinden. Reinigen doen wij met Rapid aircoreiniger; de enige officieel goedgekeurde reiniger. Deze doodt in tegenstelling tot verfrissers écht bacteriën, gisten en schimmels, wel zo ‘cool’!

 

Voor € 39,- is uw airco gereinigd met het meest effectieve product op de markt.

 

GRATIS AIRCOCHECK

Wij bieden al jaren een GRATIS aircocheck, waarbij we de uitstroomtemperatuur en de druk van het aircosysteem meten. Meten is weten!  Wij kunnen u juist adviseren. Maak een afspraak.